Τακτική Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας

Στις 03 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Σάββατο στην Αθήνα και ώρα 11:30 π.μ. έως 16:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας καλεί τους εκλέκτορες της Ομοσπονδίας στην αίθουσα Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών επί της οδού Πανεπιστιμίου 44, 2ος όροφος σε Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τα άρθρο 5 του ν.1712/87 και τα άρθρα 10,11,15,16,17,18,19,22,32 του καταστατικού της.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Σάββατο: Προσέλευση.
Θέμα 1. Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος- Αντιπρόεδρος- Γραμματέας- Ψηφολέκτης). Θέμα 2. Κοπή πίτας-Χαιρετισμός επισήμων.
Θέμα 3. Επαγγελματικό Περίγραμμα, Oδηγός σπουδών Εκπαιδευτών Ι.Ε.Κ (παρουσιάση 
Παπαδημητρίου Τάκης)

Θέμα 4. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου και ενημέρωση μελών,για τα πεπραγμένα και τα προβλήματα του κλάδου.

Θέμα 5. Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του χρόνου που πέρασε, και προϋπολογισμός του νέου χρόνου.

Θέμα 6. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Θέμα 7. Καθορισμός διαδικασίας χρόνος ομιλητών,κριτική, συζήτηση, προτάσεις με εγγραφή 
ομιλητών.

Θέμα 8. Έγκριση ή όχι του απολογισμού- προϋπολογισμού, απαλλαγή ή όχι του Δ.Σ. από τις ευθύνες του.(με μυστική ψηφοφορία)

Θέμα 9. Απαντήσεις από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Απαραίτητος όρος και προϋπόθεση συμμετοχής των αντιπροσώπων των μελών Σωματείων, είναι η εκπλήρωση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων των μελών Σωματείων, που αντιπροσωπεύουν, προς την Ομοσπονδία, για το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (καταστατικό άρθρο 8, παρ.1 και 2 και άρθρο 11, παρ. 6, 7 και 8). 

https://eeamarketfiles.blob.core.windows.net/blob/assets/images/ekpaideutis/τακτικη ΓΣ 3 2 24.pdf

Σχετικά άρθρα

Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Δελτίο Τύπου 2024 Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Ενημέρωση για το νέο σύστημα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Ευγενική υπενθύμιση Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Υπενθύμιση για τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της γνωστοποίησης που αφορά στη λειτουργία των Σχολών Οδηγών, των Υποκαταστημάτων αυτών και των ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο. Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες των πλημμυρών Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Συλλυπητήριο μήνυμα Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Συλλυπητήριο μήνυμα Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Πρόσκληση συμμετοχής σε διήμερο εργαστήριο Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Δυνατότητα ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, με διασφάλιση της μυστικότητας των ψήφων, με χρήση του συστήματος «ΖΕΥΣ», που διατίθεται μέσω του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και ‘Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.-GRNET), ή άλλου κατάλληλου συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διασφαλίζει το αδιάβλητο και την μυστικότητα της ψηφοφορίας. Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών Ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο (φορολογικών, ασφαλιστικών, ΟΤΑ) βάσει του Ν. 5036/2023 Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών _ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδηγών ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ