Δελτίο Τύπου 2024

Για το άρθρο πατήστε εδώ

Σχετικά άρθρα

omospondia ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ omospondia Τακτική Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας omospondia Ενημέρωση για το νέο σύστημα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών omospondia Ευγενική υπενθύμιση omospondia Υπενθύμιση για τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της γνωστοποίησης που αφορά στη λειτουργία των Σχολών Οδηγών, των Υποκαταστημάτων αυτών και των ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο. omospondia Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες των πλημμυρών omospondia Συλλυπητήριο μήνυμα omospondia Συλλυπητήριο μήνυμα omospondia Πρόσκληση συμμετοχής σε διήμερο εργαστήριο Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης omospondia Δυνατότητα ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, με διασφάλιση της μυστικότητας των ψήφων, με χρήση του συστήματος «ΖΕΥΣ», που διατίθεται μέσω του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και ‘Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.-GRNET), ή άλλου κατάλληλου συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διασφαλίζει το αδιάβλητο και την μυστικότητα της ψηφοφορίας. omospondia Ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο (φορολογικών, ασφαλιστικών, ΟΤΑ) βάσει του Ν. 5036/2023 omospondia _ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ